Advertisement

Jiří Liptak - Zlato pro střelce: Lipták ovládl Světový pohár v trapu ... : Místo ve finále světového poháru.

Jiří Liptak - Zlato pro střelce: Lipták ovládl Světový pohár v trapu ... : Místo ve finále světového poháru.. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. Nejspíš si nějaké závody střelíme i doma, ale velký, se světovou konkurencí, bude asi už jen ten svěťák. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Jde o několikanásobného mistra české republiky.

Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. Místo ve finále světového poháru. Jenže ve druhé už to bylo horší, chyb jsem udělal hned pět, on jedinou. Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče).

Maroko1.jpg :: Jiří Lipták
Maroko1.jpg :: Jiří Lipták from jiriliptak.com
A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili. Po osmi hodinách závodu toho má člověk dost. Join facebook to connect with jiří lipták and others you may know. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Nejspíš si nějaké závody střelíme i doma, ale velký, se světovou konkurencí, bude asi už jen ten svěťák. Přibližně za měsíc se bude tady v osijeku střílet závod světového poháru, pak se budeme připravovat doma a 16. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Jiří lipták is on facebook.

Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem.

Ve finále se střílí na jednu ránu, druhá možnost není. V první sérii pětadvaceti finálových ran jsem udělal jednu chybu, brit dvě. See full list on sport.cz Máme ho po první části slušně rozjetý. První z členů české olympijské výpravy dokonce vyhrál celou kvalifikaci s bilancí 124 zásahů ze 125 ran. Jiří lipták už ve třinácti letech poprvé zkoušel střílet. Jiří lipták is a czech trap shooter. Dosáhne společně se zlatým medailistou z pekingu 2008 na stupínky vítězů i v japonsku. Po osmi hodinách závodu toho má člověk dost. 1 day ago · česká republika má slibnou šanci na zisk další medaile z olympiády v tokiu. Láska k myslivosti mu zůstala a ze střelby se stala životní náplň. Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. Jenže ve druhé už to bylo horší, chyb jsem udělal hned pět, on jedinou.

Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Jde o několikanásobného mistra české republiky. Přibližně za měsíc se bude tady v osijeku střílet závod světového poháru, pak se budeme připravovat doma a 16. Sluníčko už také svítilo pod jiným úhlem. V devětatřiceti letech se chystá na druhé olympijské hry.

Střelec Lipták je mistr Evropy a pojede na olympiádu
Střelec Lipták je mistr Evropy a pojede na olympiádu from www.tyden.cz
Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Facebook gives people the power to share and makes the. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. See full list on sport.cz Jiří lipták is on facebook. Jiří lipták is a czech trap shooter. Když zůstanu u těch hřebíků, šest jsem jich ve finále na hlavičku netrefil.

Určitě mi to před olympiádou dodá zdravou sebedůvěru.

He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. 1 day ago · česká republika má slibnou šanci na zisk další medaile z olympiády v tokiu. See full list on sport.cz Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Jul 09, 2021 · děda byl nimrod, táta zrovna tak. See full list on sport.cz O cenné kovy střílí od 8:30 ve finále trapu brokoví střelci jiří lipták a david kostelecký. See full list on sport.cz Facebook gives people the power to share and makes the. Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. Ale jsem spokojený, prohrál jsem s jediným borcem, stříbro beru jako velký úspěch. Místo ve finále světového poháru. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný.

Máme ho po první části slušně rozjetý. O cenné kovy střílí od 8:30 ve finále trapu brokoví střelci jiří lipták a david kostelecký. Sice už jsem účastnické místo vybojoval předloni, ale to získáte pro zemi, jet pak může někdo jiný. Března 1982 v brně) je český sportovec, sportovní střelec, který se věnuje brokové střelbě na trap. Join facebook to connect with jiří lipták and others you may know.

Unikátní český olympijský medailový double: Lipták a ...
Unikátní český olympijský medailový double: Lipták a ... from d39-a.sdn.cz
O cenné kovy střílí od 8:30 ve finále trapu brokoví střelci jiří lipták a david kostelecký. See full list on sport.cz Snad jsem přesvědčil trenéra petra hrdličku, aby mě do tokia nominoval (dívá se na vedle stojícího kouče). See full list on sport.cz Místo ve finále světového poháru. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). V devětatřiceti letech se chystá na druhé olympijské hry.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Pokud by někdo české brokaře seřadil do řady, jiří lipták by se svými 192 centimetry a 125 kily rozhodně vyčuhoval. Vybojoval jsem stříbro na velkém mezinárodním závodě, snad přesvědčivě (usmívá se). Po osmi hodinách závodu toho má člověk dost. Určitě mi to před olympiádou dodá zdravou sebedůvěru. Born 30 march 1982 in brno) is a czech trap shooter. Července máme odletět do tokia. Měl jsem pocit, jako bych už na ně koukal jedním okem. Dosáhne společně se zlatým medailistou z pekingu 2008 na stupínky vítězů i v japonsku. Facebook gives people the power to share and makes the. He competed in the trap event at the 2012 summer olympics and placed 18th in the qualification round. Jiří lipták na olympijských hrách v londýně. Lipták won the gold medal in the men's trap event at the 2020 summer olympics. A protože účast v londýně před devíti lety dopadla neslavně, doufá borec z rajhradic, že v tokiu vystřílí medaili.

Posting Komentar

0 Komentar